Om oss

Vi er Richard og Marjolein Schreurs, født og oppvokst i Zwolle, Nederland, og vi deler lidenskapen vår for spill med mange av våre venner og familiemedlemmer.

Gruppespill oppsto for 5 år siden fra vårt eget ønske om å spille morsomme spill med en gruppe.

I 20 år har vi laget spill for vår egen vennegjeng, og for 5 år siden bestemte vi oss for å gjøre disse spillene tilgjengelige for alle andre som også elsker spill.

Vi er tross alt ekte spill fans. Skapene våre er fulle av flere forskjellige spill.

Gruppespill for store grupper

I oktober 2019 og 2021 besøkte vi den største spillmessen i Europa 'Spiel' i Essen. Her fant vi mye inspirasjon og selvfølgelig noen morsomme spill vi kunne ta med i spillsamlingen vår. Vi tror vi har sett de flest gøyale spill som finnes der ute. Det finnes hundrevis av brettspill, kortspill og terningspill på markedet. De fleste av spillene du finner er beregnet for maksimalt 2 - 6 spillere.

Men hva om gruppen din er 15 eller 20 personer, eller enda flere? Det må da finnes spill for slike grupper?

I 20 år har vi laget våre egne gruppespill for venner og famile helger. Det er rundt 14 voksne og omtrent like mange barn. Da er det så gøy å spille spill som alle kan delta i. Dette var grunnlaget for at begynte å lage egne spill. I 2015 laget vi denne nettsiden, fordi vi tenkte: «kanskje andre ser etter gruppespill også». Nå spiller tusenvis av mennesker våre morsomme gruppespill hvert år.

om oss

Barnespill

Vi har to døtre (nå 16 og 18) som vi har arrangert flere bursdagsselskaper for oppigjennom årene. Begge døtrene har flere ganger arrangert en Who is the Mole-fest for venninnene sine. Flere år senere snakker jentene og foreldrene deres fortsatt om disse festene. Men vi tilbyr nå flere typer barnespill, for eksempel Escape Room for barn.

Spill over hele verden

For mange år siden startet vi spillene våre i Nederland. Dette ble snart fulgt av Belgia, Tyskland og Østerrike. Også i USA, Storbritannia, Canada, Australia og New Zealand nyter nå tusenvis av mennesker våre spill. Frankrike, Italia og Spania ble lagt til i juni 2021. Og vi er nå også tilgjengelige i Norge, Sverige og Danmark. Alle spillene vil bli oversatt i Norge av norsktalende personer. Så kvaliteten på spillene vil være god.

Hva slags gruppespill ser du etter?

Vi fortsetter å lage og utvikle nye spill. Har du noen spesielle ønsker eller ideer? Gi oss beskjed og hvem vet, kanskje vi kan lage et nytt spill.

Vi har gruppespill som varer lenge (3 til 4 timer), og vi har gruppespill med kortere varighet (1 til 2 timer). I tillegg finnes det spill laget for både mindre og større grupper, så det finnes utvilsomt et fint gruppespill for deg også. Ta en titt på spillene for å finne ut hvilket spill som passer for gruppen din. Og hvis du har spørsmål eller trenger tips, er vi her for å gi deg råd.

Vår service

Vi blir veldig glade hvis du og gruppen din har kost dere med et av våre spill. Hvis du tenker tilbake på den ettermiddagen eller kvelden med et smil om munnen, så er vi fornøyd.

Vi kan tilby deg følgende:
  • Kvalitetsspill og 100 % fornøydhetsgaranti. Ikke fornøyd? Da får du pengene tilbake.
  • Til en svært overkommelig pris. Alle prisene på nettsiden vår er totalpriser per spill
  • Vi er nesten alltid tilgjengelig. Ikke bare i uken, men også i helgene. Vi svarer raskt hvis du har spørsmål eller er usikker på noe.
  • Vi gir ekstra tips dersom du ønsker å bruke spillet på en litt annen måte enn det som er standard.

Vi håper at du vil like gruppespillene våre like mye som vi gjør med å lage, utvikle og spille dem. Vi har 100 % fornøydhetsgaranti. Hvis du ikke er fornøyd med et spill, refunderer vi kjøpesummen.

Etter alle disse årene som vi har laget og solgt spill, er vi stolte over å ha en tilfredshets grad på 99,93 %.

Spørsmål, kommentarer og tips er alltid velkommen. Ha det gøy med ett eller flere av spillene våre!

Richard & Marjolein Schreurs
info@gruppespill.com / +31683777853

Firmadata Gruppespill.com

Anderzzz VOF (gruppespill.com)

Richard & Marjolein Schreurs

Nijenhuislaan 209, 8043 WE Zwolle, Nederland

+31683777853 | info@gruppespill.com

CVR nr: 68992386 |MVA nr.: NL857679004B01

Vår garanti: "Ikke fornøyd? Pengene tilbake". Skulle det likevel oppstå en uheldig hendelse, så:

Europeisk plattform for nettbasert uheldige løsninger

>