Oppdrag til barneselskap eller skolefest

Vi har laget et svært rimelig ferdiglaget oppdrag, som vil gi barna en uforglemmelig ettermiddag og et smil fra øre til øre. Dette oppdraget er en blanding av interaktive Escape gåter hvor du må løse et mysterium, men samtidig kan det bare løses ved å gå på oppdrag og finne alle postene..

Oppdraget passer for barn mellom 7 – 10 år. La barna ha det gøy!

Oppdrag – skole innbrudd (7 - 10 år)

Å nei, det har vært en innbrudd på skolen. Heldigvis er det etterlatt mange spor til gjerningsmannen. Barna går på jakt etter gjerningsmannen under et barneselskap eller sammen med klassen på skolen.
 
Barn elsker denne typen oppdrag. De må søke etter de riktige fingeravtrykkene, de tyder en hemmelig kode med en hemmelig melding. Og de må følge med på tyvens staving for å identifisere hvem han er i dette oppdraget.


Spillederen får en rute som han/hun kan legge ut i sitt eget nærområde. Etter hver oppgave vil barna få en retning de skal gå. Et fint spill til barneselskap, men selvfølgelig også for skoleklasser.


  • Leter du etter et barneselskap for 7-10 åringer ?
  • Eller er du på utkikk etter et avsluttningsspill å leke med hele klassen?
  • Og burde det ikke koste for mye?
Da har du funnet det du lette etter: et ferdiglaget, interaktivt oppdrag for kun 149 kr.

Med pedagogiske og interaktive oppgaver

Oppdraget fra Gruppespill. com er en blanding av Escape room og oppgaver, som skal løses i et oppdrag format. Gjennom logisk tenkning og gode gåter finne barna riktig vei. Og de løser mysteriet mens de går. Den interaktive måten å bruke WhatsApp-koder, skanne QR-koder og lytte til lyd fragmenter gjør dette oppdraget for barn nyskapende og utfordrende.

Det er det som gjør det så gøy!
  • Interaktivt gjennom lyd fragmenter, QR-koder og ved å sende koder.
  • Kan lekes med hele klassen eller i barneselskap.
  • Ferdiglagd, spillbar hvor som helst og enkel å planlegge for spillederen.
  • Super lærerikt for barn gjennom bruk av hoderegning, staving, logiske resonnementer etc. Ideell for undervisning.

Å gå på oppdrag er alltid morsomt og spennende, men spesielt hvis hvert utfall av dette oppdraget avgjør hvilken vei barna vil gå. 
Fingeravtrykk, fotspor og en melding fra rektor er bare noen av ledetrådene barna må undersøke på dette oppdraget. 
En ideell måte å fullføre årsavslutningen på skolen, men også å overraske barna under et barneselskap. Ikke sitte stille, men aktivt finne gjerningsmannen til dette skole innbruddet sammen. 
Veilederen drar på dette oppdraget sammen med barna. Spillet er interaktivt, så spillveileder/forelder må ta med telefonen sin. For kun 149 NOK totalt, garanterer vi en ettermiddag full av moro! 

Hva får du med disse oppdragene ?

Innen 5 minutter etter bestilling og betaling vil du motta oppdraget per e-post. Vi har gjort det enkelt for deg fordi du mottar:

  • Instruksjonene hvor alt forklares steg for steg. Det betyr at du som spilleder er godt forberedt når spillet starter.
  • Materialer til oppdraget. Disse skriver du ut og henger opp langs ruten du velger. Hvordan du gjør det, kan du lese mer om i denne håndboken.

Faq

Hvor mye koster dette oppdraget?

Kan jeg få en faktura først og betale senere?

Betyr interaktivt at barna må ha en telefon?

Må en veileder følge barna?

Hvor kan spillet spilles?

Kan jeg spille oppdraget flere ganger?

>