Pubquiz – 10 runder med quiz moro 

Ønsker du å organisere en super morsom kveld med vennegjengen din? Med denne Pubquizen blir det garantert suksess.

Du vil få den innen 5 minutter etter bestilling per e-post!

Pubquiz

Denne pubquizen er et super spill å spille hjemme eller på et lokale. Og denne pubquizen fungerer også fint å spille på nett.

Er du klar for å konkurrere mot andre lag med laget ditt? Er laget ditt god på en rekke emner? Har du noen gang spilt en pubquiz? Da vet du hvor gøy det er å konkurrere mot de andre lagene som et lag.

Og i vår pubquiz finnes det spørsmål om alt mulig, slik at alle i gruppen din virkelig liker det. I denne pubquizen vil du nok ha svaret på tungen flere ganger, men klarer du å huske det riktige svaret.

Det har for lengst sluttet å være slik at pubquiz kun arrangeres av kafeer. Denne pubquizen kan spilles med venner og famile eller på utflukt med kollegaer. Det gjør kvelden din til en spesiell kveld. Du kan enkelt organisere en pubquiz selv hjemme, på jobben eller i kafeteriaen.

prøve spørsmål musikk

Hvordan spiller du en pubquiz?

Har du spilt pubquiz før? Hvis du ikke har hørt om det før, så kommer vi til å forklare det for deg. En pubquiz består ofte av en rekke runder med ulike temaer med spørsmål. Musikkspørsmål er alltid inkludert, supergøy å synge og danse med, eller bare nyte musikken. Men det handler ikke bare om musikk, spørsmålene kan handle om hva som helst. 

Ønsker du en super morsom kveld med venner, familie, kollegaer eller kanskje med foreningen?

Med pubquiz kan du hvertfall forhindre at det blir en kjedelig kveld. Ser du etter et unikt og flott spill for å overraske og underholde gruppen din?

Da har vi en pubquiz til deg som de aldri vil glemme.

Sammen vet dere mer enn alene

Det fine er at du kan bruke all kunnskapen (ja.. også den informasjonen på den harddisken i hodet som du alltid tenkte «hva skal jeg med dette») for å få laget ditt til å fremstå som et vinnerlag. Du trenger virkelig ikke å være student eller begavet for å spille. Alle kan være med.

Selvfølgelig er det nyttig å kunne mye, men du vil merke at du sammen med laget ditt kan svare på mange spørsmål. Den ene kan mye om TV, den andre fra laget ditt vet mer om musikk eller alle andre emner i denne pubquizen.

Blir det vanskelig, kan du bruke en joker. Et ekstra (valgfritt) alternativ for å gjøre spillet enda mer spennende

Vet du hva som er så gøy med denne pubquizen?

Denne pubquizen gir mye moro, inkludert den morsomme musikk runden, men også alle de andre spørsmålene, som kommer til å få flere av spillerne til å hoppe opp og ned. Fanatiske blikk, hvisking i lagene om ikke å røpe noe til andre lag, røde kinn fra spenningen og glede når de har svart riktig på et spørsmål.

Så unngår du at det blir kjedelig.
Respons:

For en super morsom quiz du har laget. Hadde mye moro med en stor gruppe voksne, og på grunn av mangfoldet av spørsmål er det gjennomførbart (ikke for lett for en og ikke for vanskelig for en annen). Absolutt anbefalt ! Også fordi det er umiddelbart klart til å spille inkludert spilleregler, poengskjema, er det enkelt å komme igang!


Reidun

Respons:

Spilte pubquizen for 2. gang på familiehelgen vår . Veldig hyggelig å gjøre dette sammen og å se alle spille gira (tenåringene er også veldig fanatiske). 
Mangfoldet av spørsmål gjør det morsomt og spennende for alle. Så vet den ene noe og den andre noe om et annet emne. Selv de minste (10, 11 år) visste av og til et svar og ble derfor involvert. . 
Takk for en flott opplevelse!


Maria

Vil du kjøpe en pubquiz? Vi har gjort det superenkelt for deg

Vil du kjøpe pubquizen kan du motta den innen 5 minutter.

Klikk på den grønne knappen nedenfor. Da havner den automatisk i handlekurven, hvor du kan velge å betale for pubquizen. Etter bestilling vil du umiddelbart motta en e-post med alle nødvendige dokumenter for å spille spillet.

Du lagrer dokumentene på datamaskinen, bærbar PC, nettbrett.

Ønsker du å organisere en nettbasert pubquiz  (eksternt)

På grunn av Corona er spørsmålet om dere kan møtes sammen som en gruppe eller ikke, og da kan en nettbasert Pubquiz være løsningen.

Du kan også velge en nettbasert pubquiz, for eksempel via Zoom eller Microsoft Teams. På denne måten kan du spille Corona sikker nettbasert pubquiz med venner, kolleger eller familie. Dette trenger ikke være vanskelig. For med vår ferdiglagde quiz kan alle organisere online puquiz. Hvordan? Slik gjør du det:

 • Start et nettbasert miljø med gruppen din via for eksempel Zoom eller Teams. Lagene kan selv rådføre seg via for eksempel videosamtaler eller WhatsApp
 • Du vil motta 10 runder med 10 spørsmål i PowerPoint fra oss. Del den nettbaserte pubquizen via "delingsskjerm".
 • Alle fyller ut svarene sine på de vedlagte svarskjemaene og sender bilde via for eksempel WhatsApp.

Det er viktig å huske at 10 runder er litt langt å holde på med en nett pubquiz. Å se på en skjerm og spille quiz er morsomt i 4 - 5 runder. Det fine med vår nett pubquiz er at du kan spille så mange eller få runder du vil. De er alle separate runder og kan derfor spilles separat fra hverandre.

Spørsmål Pubquiz

Et tips: det er ikke nyttig å la alles lyd og bilde stå på hele tiden. Det skaper mye støy mens du spiller pubquizen. Så skru av alles lyd og bilde under den nettbaserte pubquiz runden. Etter runden slår du dem på igjen, slik at dere kan chatte med hverandre igjen.

Et annet tips: hvis du vil spille lag på nett pubquizen kan du gjøre det på 2 måter: enten lager du separate Zoom møter, hvor lagene kan diskutere hver for seg eller så lar du lagene lage en whatsapp gruppe for hvert lag.

Hva kan jeg forvente av pubquiz?

Det viktigste er selvfølgelig selve pubquizen. Vi har satt sammen 10 runder med 10 spørsmål hver. Altså 100 spørsmål totalt, der vi satte sammen noe grublende spørsmål som får alle på laget ditt til å klø seg i hodet. Det får folk til å seriøst tenke:« ååå!! Jeg vet svaret på dette spørsmålet. Men hva var svaret nå igjen"

Vanskelig eller lett?

Vi har delt opp de 100 spørsmålene på en slik måte at det er morsomt for alle å være med. Det spiller ingen rolle om du ble uteksaminert med doktorgrad eller er den smarteste gutten eller jenta i klassen. Denne quizen er en morsom utfordring for alle

Og du spiller selvfølgelig også i et lag, så det du ikke vet, kan det være noen andre på laget ditt vet. Og det de ikke vet, vet kanskje du.

Dette forhindrer at folk synes det blir for lett eller for vanskelig og gir derfor ikke opp, det holder også folk i gang lengre, og ikke endre opp med å gå hjem fordi quizen ble for lett eller vanskelig.

Du vil motta dette når du bestiller spillet

 • Spilleregler, som inneholder en enkel forklaring av spillet for spillederen og en sjekkliste med nyttige tips for å gjøre det til en stor suksess. 5 minutter lesing så kan du sette igang.
 • 10 PowerPoint sider, 1 for hver runde med 10 pubquiz spørsmål. Vi har laget dem i PowerPoint for enkelhets skyld, noe som gjør dem enkle å spille for alle. I denne quizen er det bilder, musikk og selvfølgelig spørsmålene.
 • Svarskjemaer for lagene, du skriver ut så mange som du trenger.

En komplett pakke, slik at du kan begynne å spille umiddelbart etter bestillingen. Og den gode nyheten for deg er at selv om du er spilleder kan du fortsatt være med å spille. Prøv det :-).

Spilleder kan også være med å spille

Som spilleder kan du spille dette spillet selv. Du får tips om dette i instruksjonene som følger med pubquizen . 
Det er lite forberedelser som må til for å spille. Du kan bestille spillet og være klar til å spille innen en time. Det beste er å spille pubquiz på en stor skjerm. Lagene kan da enkelt se spørsmålene og de kan synge med under musikk rundene
.

Hvilke grupper passer pubquizen for?

reaksjon på spillet

For foreninger som ønsker å gi medlemmene sine en super morsom kveld og i tillegg generere mer inntekter til klubben.

Men også for familier som leter etter en aktivitet i løpet av en familie kveld eller helg, hvor tenåringer og også besteforeldre kan være med på moroa.

Eller hva med din egen vennegruppe, hvor dere konkurrerer mot hverandre, hvor det viktigste er å ha det gøy.

For en kafé som ønsker å gi kundene en hyggelig kveld og får ekstra omsetning fordi kafeen er full.

For bedrifter er quizen flott å spille under en team utflukt, eller som avslutning på et arbeidsmøte. Spill denne quizen sammen med dine kolleger eller venner eksternt.

Pubquizere

Foreninger/kafé

Pubquizen spilles ofte i kantina eller klubbhuset til din egen forening eller idrettslag. De fleste foreninger og idrettslag arrangerer en aktivitet for medlemmene sine og de frivillige som stiller opp flere ganger i året. Selvfølgelig for moro skyld. Men det er også bra for skjenke omsetningen eller som et takk til de mange frivillige. En fin måte for foreningen å fylle opp kantina med folk. Og sikkert et pluss for omsetningen i kafeen.

Mange kafeer bruker også den ferdiglagde pubquizen. En super morsom kveld, hvor kundene har kontakt med hverandre på en annerledes måte. Det blir ofte bedt om et bidrag, for eksempel 100,- per lag. Omsetningen er selvfølgelig mange ganger høyere enn engangskostnadene på 295,- for denne pubquizen. Hos vårt eget tennisforbund skal vi spille pubquiz for 3. gang i år.

reaksjon på spillet 2

Familier

Pubquizen egner seg veldig godt for lek i alle aldre. Som et tips ville vi valgt å gjøre lagene så varierte som mulig. Som lag vet man mest sammen. Du kan også velge å spille ung mot gammel, eller familie mot familie. Enkelte spørsmål kan være litt vanskeligere, men du kan alltid stjele poeng fra et vinnende lag. Vi forklarer hvordan dette fungerer i instruksjonene.

Hvordan spiller du Pubquiz?

Ha en fin ettermiddag eller kveld som et lag og spill mot hverandre for å se hvem de største smarte gutta er innen alle slags forskjellige kunnskapsområder. 100 pubquiz spørsmål er utfordringen for deg og teammedlemmene dine. Til slutt, all den ubrukelige informasjonen og triviaen du har lagret på den harddisken i hodet ditt, er nyttig. Med Pubquiz beviser du ikke hvilken IQ du har, men det handler mer om kunnskap og selvfølgelig... å jobbe sammen.

Spillet er selvforklarende. I 10 runder med 10 spørsmål vinner laget med flest riktige svar. Men for å gjøre utfallet av spillet ekstra spennende, kan du tjene ekstra poeng med laget ditt. Å spille alle 10 rundene vil ta deg i gjennomsnitt 3 til 4 timer. Har du ikke tid til 10 runder, kan du selv korte ned gruppespillet til færre runder.

Hvilke 10 runder?

De 10 rundene handler egentlig om alt mulig, men det er 1 runde som alltid  kommer tilbake i hver pubquiz : den super morsomme musikk runden (digital med musikk fragmenter av all slags musikk). Du trenger kunnskapen til alle lag medlemmene for å slå de andre lagene. Alt i alt et fint spill for en helg med venner eller familie. Denne quizen spilles også ofte med kolleger. Dette gir deg en rimelig team utflukt for 295,-. Pubquiz er et spill som kategoriseres som et av gruppespillene som kan spilles av mange spillere samtidig.

Passer for små og store grupper

Denne pubquizen er morsom å spille med en liten gruppe, fra 4 personer. Men også egnet for å spille med en veldig stor gruppe, og med flere lag

Pubquiz spil

På grunn av alle de ulike type spørsmål, kan dette spillet spilles med folk i forskjellige aldre (fra 15 år). Med firmaet ditt kan dere spille denne pubquizen mot hverandre i lag.

Og du trenger ikke å være på en pub i det hele tatt for å gjøre denne quizen. Du kan spille denne quizen akkurat der du vil.

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du de oftest stilte spørsmålene om vår pubquiz . Hvis du ikke finner svaret og du har et spørsmål: Er vi nesten alltid tilgjengelige (også i helgene). Still for eksempel spørsmålet ditt via WhatsApp: +316-83777853 eller via e-post : info@gruppespill.com. Vi hjelper deg gjerne :-).

Faq

Hva koster pubquiz?

Fra hvilken alder er pubquiz egnet?

Må du spille hele quizen med engang?

Hvordan bestiller jeg pubquiz?

Hva får jeg med pubquizen?

Hvor mange personer kan jeg spille pubquiz med?

Kan jeg bestille for forretningen på konto (med faktura)?

Hvor lenge varer pubquizen?

Hvilke 10 runder kan jeg forvente i pubquizen?

Hvor raskt kan jeg motta pubquizen?

Er pubquizen også tilgjengelig på andre språk?

Kan jeg delta i pubquizen selv?

Er pubquiz vanskelig?

 • Liv sier:

  Hei, kan du koble den bærbare datamaskinen til TV-en for å spille quizen?

  • Richard og Marjolein sier:

   God ettermiddag,

   Takk for spørsmålet ditt. Ja det burde være mulig. Quizen kjører på PowerPoint, og hvis du kobler den bærbare datamaskinen til TV-en, skal du kunne overføre bilde og lyd til den.
   (Forutsatt at din bærbare datamaskin og TV kan gjøre det selv, selvfølgelig).

   Med vennlig hilsen,
   Richard og Marjolein

 • Malene sier:

  Vi bestilte pub-quizen til en helg borte fordi bestemor ble 80 år. Forberedelsene var minimale: skrive ut poenglister og se gjennom hva du kan forvente deg som spillleder. Den yngste deltakeren var 15 år og den eldste 80 år. Utdanningsnivåene i familien varierer også betydelig. Det var virkelig en super morsom quiz for alle. Spesielt musikkbingorunden var veldig original. Det viser seg at hvis spørsmål stemmer med det du vet, blir du naturlig nok begeistret. Vi var opptatt i noen timer og startet umiddelbart helgen på en fin måte. Takk!

  • Richard og Marjolein sier:

   For en glede å lese :-). Gjør dagen helt nydelig!
   Vi er glade for at vi kunne bidra til en hyggelig helg med vår Pubquiz.

 • Mia sier:

  Jeg vil organisere en nettbasert pubquiz for ca. 10 personer, som ikke varer for lenge, maksimalt én time. Kan jeg enkelt organisere det selv via Zoom? Hvis ja, er dette enkelt og hvordan kan jeg se det (jeg leste noe om papirutskrifter)?

  • Richard og Marjolein sier:

   God ettermiddag,
   Du kan enkelt spille pubquiz på nett, fordi alle 10 rundene er laget i Powerpoint . Du kan bare dele skjermen.
   Dette kan gjøres i Zoom eller et annet system du ønsker å bruke.
   Du trenger ikke skrive ut spørsmålene og svarene.
   vennlig spill hilsen,
   Richard og Marjolein

 • >